AIDS hastalığı ve HIV virüsü Konusunda Seminer Verildi.

Üniversite öğrencilerine AIDS semineri

İlçemizde Hasan Duman Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine yönelik, AIDS hastalığı ve HIV virüsü konusunda seminer verildi.

İlçemiz toplum Sağlığı Merkezi Doktoru Yusuf Anıl HAYTA tarafından, “1 Aralık Dünya AIDS Günü” kapsamında, ‘AIDS’ hastalığı ve “HIV” virüsü konusunda Yüksek Okul öğrencilerinde farkındalık arttırmak amacıyla seminer düzenlendi.

Seminere Hasan Duman Meslek Yüksek Okulu Öğrencileri ve Öğretim Elemanları katıldı.
Toplum Sağlığı Merkezi Doktorları, AIDS’in tüm dünya insanları için bir tehdit oluşturduğunu belirterek, AIDS’in dünya ve ülkemizdeki durumu konusunda bilgi paylaşımında bulundu.

Hastalığın bulaşma şekli, belirtileri, tedavi ve korunma yöntemlerini de açıklayan yetkililer, öğrencilerin HIV ve AIDS konusunda sorularının yanıtlanmasıyla seminer son buldu.

1 (7)

4 (6)