Değişim Programları (Erasmus+, Farabi ve Mevlana) Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Öğrenci Değişim Programları Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Amasya Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Birimi tarafından Gümüşhacıköy Hasan Duman Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda öğrenci değişim programları ve staj hareketliliği programları kapsamında bir bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıya Uluslararası İlişkiler Birimi Farabi Değişim Programı Personeli Öğr. Gör. Nazmiye Didem Lap, Erasmus+ Değişim Programı Personeli Öğr. Gör. Fatih Çemçem, Mevlana Değişim Programı Personeli Öğr. Gör. Muharrem Çelik ile Gümüşhacıköy Hasan Duman Meslek Yüksekokulunun akademik, idari personeli ile öğrenciler katıldı.
Programda, Farabi, Erasmus+ ve  Mevlana değişim programları hakkında; değişim programlarından kimlerin yararlanabileceği, değişim programlarının süreleri ile maddi destekler gibi farklı başlıklarda slayt eşliğinde bilgilendirme sunumları yapıldı.  Program, sunumların ardından sona erdi.

Whats App Image 2020-02-21 At 13.18.08 (1)

Whats App Image 2020-02-21 At 13.18.11

Whats App Image 2020-02-21 At 13.18.11 (1)

Whats App Image 2020-02-21 At 13.18.13