2020-2021 Güz Dönemi Online Ara Sınavlarında 29.11.2020 - 05.12.2020 tarihleri arasında yapılan sınavlarda; sınav esnasında sistemsel ya da başka nedenlerden dolayı sorun yaşayan, sınava hiç giremeyen öğrencilerimiz “Mazeret Sınavı” hakkından faydalanabilirler.  Mazeret Sınavı hakkından faydalanmak isteyen öğrencilerimizin “Mazeret Sınavı Başvuru Formunu” doldurarak, 08.12.2020 tarihi saat 14:00’ e kadar aşağıda belirtilen mail adresine ya da fax numarasına imzalı bir şekilde göndermesi gerekmektedir.

Başvurunuzun işleme alınabilmesi için mazeretinizi detaylı bir şekilde EK1’de açıklamanız gerekmektedir. Başvurunuz, Gümüşhacıköy Hasan Duman Meslek Yüksekokulu yönetim kurulu tarafından; dijital ortamda bulunan sınav hareketleriniz ve dilekçenizde sunduğunuz gerekçeleriniz ayrıntılı bir şekilde incelenerek değerlendirilecek ve mazeretinizin uygunluğu hakkında karar verilecektir. Mazeret sınavına girebilecek öğrencilerin isimleri ile sınav tarih ve saatleri  Gümüşhacıköy Hasan Duman Meslek Yüksekokulu Web sayfasında ilan edilecektir. Süreç ile ilgili sorularınız için aşağıda paylaşılan öğrenci işleri iletişim numarasını arayabilirsiniz.

İrtibat telefon: 0358 717 11 19

Mail Adresi: gumushacikoy.hdmyo@amasya.edu.tr