GÜMÜŞHACIKÖY'E VE MESLEK YÜKSEKOKULUMUZA HOŞGELDİNİZ

Üniversitemize kayıt hakkı kazanan sevgili öğrencilerimiz öncelikle üniversite sınavında göstermiş olduğunuz başarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyor ve üniversitemize hoşgeldiniz diyorum. Hayatınızın temellerini, gençlikten yetişkinliğe doğru ilk adımlarınızı atacağınız, kendi ayakları üzerinde durabilen bir birey olacağınız bu süreçte  gerek mesleki anlamda gerekse de bireysel olarak sizlerin işlerini kolaylaştırabilmek adına bizlerin Gümüşhacıköy Hasan Duman Meslek Yüksekokulu olarak elimizden gelen her türlü çabayı göstereceğimizden şüpheniz olmasın.  Genç, dinamik, vizyonu yüksek hocalarımız bu anlamda hem sizlerin hem de okulumuzun en büyük şansıdır. Birlikte en iyiye, en güzele doğru  yol alacağımız iki yıl şimdiden hepimize hayırlı olsun. Hoşgeldiniz.

Dr.Öğr.Üyesi Yusuf Kemal ÖZTÜRK

Yüksekokul Müdürü