İŞ ADAMI ÖZDEMİROĞLU'DAN YÜKSEKOKULUMUZA BİLGİSAYAR DESTEĞİ

İlçemiz işadamlarında Ali Özdemiroğlu Yüksekokulumuzu ziyaret ederek okulda kullanılmak üzere 25 adet bilgisayar bağışladı.

Yüksekokulumuz Sekreteri Ahmet Ayhan tarafından teslim alınan bilgisayarlar okulun bilgisayar laboratuarına kurulacak.

Teslim sırasında bir açıklama yapan Özdemiroğlu "Eğitim, insan hayatında ömür boyu devam eden temel bir süreçtir. İlk eğitimi birey, sile içinde almaya başlar. Konuşmayı, yemeyi, içmeyi, yürümeyi ve bir çok davranışı aile içerisinde tamamlar.

Sonralarıinsan belli bir yaşa geldiğinde eğitim okul sıralarında devam eder. Okul sıralarında başlayan öğrenmenin sonu yoktur artık, Çağdaş yaşamın anahtarı da eğitim ve öğretimden geçer. Gelişmenin ve kalkınmanın yolu, okul sıralarından hayatın sonuna kadar devam eder. İlkel toplumlara yaşam standartları çok çok geridedir.

Bunun temel sebebi eğitim ve öğretim oranının düşük olmasıdır. Bence "Eğitim cehaletin merhemidir".Toplumlarda çoğunlukla sadece cahiller eğitimi inkar ederler. Bizler bu cehaletin yerine ilmi ve bilimi üstün tutmak için çok çalışmak zorundayız.

Unutmayalım ki muasır medeniyetlere ulaşmanın yolları çağdaş eğitimden geçer. Bunun içindir ki eğitime kapalı bir toplum değil eğitime açık bir toplum haline gelmeliyiz."dedi.

Yüksekokulumuz Sekreteri Ahmet Ayhan  desteklerinden dolayı, Yüksekokulumuz Müdürlüğü adına  Özdemiroğlu'na teşekkür etti. Yapılan çay ikramından sonra toplu olarak günün anısına fotoğraf çekinildi.