TEK DERS SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz döneminde tek ders sınavı ödev şeklinde yapılacaktır. Ödev konusu ve teslim tarihi sınav başvurusunda bulunan öğrencilere ilgili öğretim elemanı tarafından mail yoluyla bildirilecektir.

Tek ders sınavına girmeye hak kazanan öğrencilerin 23/02/2021 tarihi mesai bitimine kadar ekte yayınlanmış olan dilekçeyi doldurarak aşağıda belirtilen e-posta adreslerine göndermeleri gerekmektedir. Başvuruda bulunmayan öğrenciler sınava giremeyeceklerdir.

İrtibat telefon: 0358 717 11 19 (Öğrenci İşleri Murat Okuyucu)

E-Posta:oguz.koprucu@amasya.edu.tr

oguzkoprucu@gmail.com

Not 1: Öğrencinin tek ders sınavına girebilmesi için dört dönemlik derslerinden sadece 1 dersten kalmış olması gerekmektedir.

Not 2: Öğrenci ile belirttiği e-posta adresinden iletişime geçileceği için verilen e-posta adresinin aktif olması gerekmektedir.

Not 3: Öğrenciye e-posta ile gönderilen ödev konularının takibini yapmak öğrencinin sorumluluğu dahilindedir. Gecikmelerden ve ulaşmayan e-postalardan kurumumuz sorumlu değildir.

Not 4 : Listede ismi olmayan öğrenciler öğrenci işleriyle irtibata geçebilir.

EK 1: TEK DERS BAŞVURU DİLEKÇESİ İÇİN TIKLAYINIZ.